top of page

Begeleidingstraject

Eigenlijk ben je niet echt 'fit'. Je bent te zwaar of beweegt niet meer dan het lopen van de ene naar de andere klas op school. Je eet waar je zin in hebt en denkt er verder niet bij na wat dit eten voor je lichaam doet. Je voelt je niet happy met je eigen lichaam. 

Als een van deze uitspraken op jou van toepassing is, kan je aanmerking komen voor het begeleidingstraject.

In het begeleidingstraject wordt je door een vaste coach begeleid bij het veranderen van jouw leefstijl. Dit doe je op verschillende manieren: meer gaan bewegen, anders gaan eten en het veranderen van jouw zelfbeeld. Je komt twee keer per week samen met andere jongeren die ook willen veranderen. Samen met je coach ga je stapsgewijs meer bewegen en uiteindelijk een canicross wedstrijd doen.  Bovendien heb je regelmatig themabijeenkomsten over voeding en denk je verder na over jezelf.

Het begeleidingstraject begint met een intake gesprek met de pedagoog die gedurende het hele traject betrokken is bij jouw voortgang. Tijdens dit gesprek kom je meer te weten over de inhoud van het traject en de intake is verder dan ook vrijblijvend.

Het begeleidingstraject wordt nu in twee wijken in Den Haag aangeboden: Moerwijk en Loosduinen.

bottom of page