TeamPlayers gevonden

April 25, 2017

Donderdag 13 april vond op de Haagse Hogeschool locatie Laan van Poot vanaf 15.00 de TeamPlayers informatiemarkt plaats. Tijdens deze markt konden wij ons als project presenteren om zo een groep TeamPlayers te werven. TeamPlayers zijn een groep studenten van verschillende sportopleidingen (HALO - Sportmanagement - Sport & Bewegen) die samen een jaar lang een opdracht gaan uitvoeren. Meer informatie over TeamPlayers vind je hier.

 Tijdens de markt bleken er verschillende studenten enthousiast te zijn voor project Young Dogs en interesse te hebben in canicross. Zij zijn op sollicitatiegesprek geweest en ondertussen hebben we een mooie groep van TeamPlayers kunnen vormen.

 

Vanaf september zullen de TeamPlayers voor project Young Dog aan de slag gaan met het schrijven van een handboek voor de begeleiding van het hardlopen / canicrossen. Daarbij gaan ze twee evenmenten organiseren, waarvan de eerste canicross Wassenaar in november zal zijn.

 

We zijn erg blij met het vinden van deze enthousiaste groep TeamPlayers die het  project Young Dogs mede zullen gaan vorm geven. Binnenkort zullen we de teamleden aan jullie voorstellen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

We stellen ons voor III.

September 21, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

September 21, 2017

July 6, 2017

June 23, 2017

April 25, 2017

Please reload