Hier zijn ze dan!

June 23, 2017

De Teamplayers (aka Young Dogs Primo) zijn bekend en zullen zich hier in de komende weken voorstellen. Zij zijn de grondleggers van project Young Dogs en gaan mee helpen dit pioniers project neer te zetten. 

 

Dames gaan natuurlijk altijd voor en we hebben, helaas, maar één dame binnen de groep Teamplayers. Vandaag stelt zich voor, Emma Hamelers:

 

 

 

Mijn naam is Emma Hamelers, ik ben negentien jaar oud en zit op het Mondriaan Sport en Bewegen in Delft. Ik heb ervaring met het organiseren van evenementen, ik heb bijvoorbeeld een schaatsevenement georganiseerd op mijn stage voor ongeveer tweehonderd kinderen. Ik doe het profielvak bewegingsagogiek, wat inhoud dat ik leer om sportles te geven aan mensen met een beperking. 

 

Project Young Dogs vind ik een ontzettend leuk project, niet alleen omdat ik dol ben om honden, maar ook omdat ik de combinatie met de doelgroep en honden erg interessant vind. Ik denk dat die samenwerking voor veel motivatie voor de deelnemers zorgt. Ik vind het heel leuk dat ik een bijdrage kan leveren aan dit project.

 

Ik verwacht dat we met het Teamplayers team een super gaaf evenement kunnen opzetten waarbij alle deelnemers met plezier en vol motivatie naartoe komen.

 

Volgende week stelt zich voor: Dax Bilderbeek. 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

We stellen ons voor III.

September 21, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

September 21, 2017

July 6, 2017

June 23, 2017

April 25, 2017

Please reload