Young Dogs Primo

Vorige week hebben de Young Dogs Primo elkaar op donderdag leren kennen. Vandaag gaat de tweede Teamplayer zich voorstellen: Yoeri van der Burg

Allereerst zal ik mijzelf voorstellen.

Ik ben Yoeri van der Burg, 20 jaar en zit in het derde jaar van de HALO. In het dagelijkse leven ben ik ontzettend druk met mijn sport: karten! Ik rij races en geef meerdere dagen per week les aan het aanstormend talent van de regio Zuid-Holland.

Verder wil ik bij dit project graag nieuwe dingen proberen zoals het kijken naar mogelijkheden voor kinderen of volwassenen met een beperking, geestelijk dan wel lichamelijk, om deze sport te beoefenen. Ook lijkt het me interessant om te kijken naar de mogelijkheden voor sponsoren voor het canicrossen. Ik hoop gezamenlijk met de rest van de groep iets moois neer te zetten waar we trots op kunnen zijn.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square